Kleenex

Lena och Richard Furberg

Kevin och Carola Harrison Holmberg på Silverleaf Photography är två fantastiska fotografer. Våra familjer har berömt dem för deras diskreta framträdande i och utanför kyrkan, där de fångade dagens viktigaste ögonblick utan att vara i vägen för familj och vänner. Vid bröllopsfotograferingen nere vid havet visade de prov på stor experimentlusta med olika installationer som både var kreativa och innovativa. De ger instruktioner samtidigt som de lyssnar på vad kunden vill ha – för det ultimata samarbetet. Genom att arbeta tillsammans fotar de varje händelse från ett flertal olika vinklar så att kunden själv kan välja sina favoriter efteråt. De är erfarna, pålitliga och mycket prisvärda då man får rättigheterna till fotona man valt. Men det som gör att vi så varmt rekommenderar Silverleaf Photography är kanske främst deras spontanitet och lekfullhet som gör varje bild unik. Vi ser tillbaka på dagen med stor glädje, kärlek och tacksamhet. Tusen Tack Kevin och Carola!
 

Annika och Anton

Vi har fotat oss hos Kevin och Carola två gånger och vi är supernöjda! De tar levande bilder och lyckas fånga personlighet och stämning på ett helt otroligt vis. Jag är trött på onaturliga arrangerade bilder som inte har någon själ- här fick vi det motsatta. Tusen tack för underbara bilder!!!
 

Familjen Andersson/Westerlund

Avslappnat, spontant, annorlunda och stor möjlighet till egna önskemål. Resultatet blev en mängd fina personliga bilder. Tack så mycket.

Marie-Louise och Erik Bylund

Inför vårt bröllop anlitade vi Carola och Kevin för fotografering av oss under bröllopsdagen. Vi hade önskemål om att bli fotade på flera olika platser.Carola och Kevin var mycket tillmötesgående. Genom sitt proffsiga och glada sätt bidrog även Carola och Kevin till att vi fick en fantastisk start på vår bröllopsdag. Vår bröllopsdag är något vi bär med oss varje dag, och med alla de fina bilderna och det fantastiska bildspelet förstärks minnet och gör det hela mer levande. Vi kan med värme rekommendera Carola och Kevin för liknande uppdrag.
 

Mona och Esko

Hej Carola och Kevin ! Vi vill tacka er för de jättefina bröllopsbilderna ni tog på oss den 22 augusti. Jag brukar ogärna ställa mig framför kameran, men en dag som denna "måste" man ju bara. Det var med stor glädje att få se alla fotografier och det blev svårt att välja - det var så många foton som blivit fina. Tusen tack för att ni gjorde "plågan" till ett rent nöje denna lyckliga dag. Varma hälsningar.